طوطی های کاکاتو - کاکادوها

کاکادو ملوکان

Moluccan Cockatoo کاکاتو ملوکان کاکادو

کاکادو ملوکان

Moluccan Cockatoo

Salmon-crested Cockatoo

Cacatua moluccensis

پراکندگی جغرافیایی: جزایر ملوکان جنوبی شامل سرام و امبوینا ، به نظر می رسد

که این پرنده بومی این منطقه نیست و به انجا منتقل شده است.

اندازه: ۵۰ تا ۵۲ سانتی متر

جیره غذایی: غذای طوطی، همراه با میوه و سبزیجات.

پرندگان نابالغ: از روی عنبیه خاکستری رنگشان تشخیص داده می شوند.

تعیین جنسیت: چشمهای جنس نر سیاه و چشمهای جنس ماده قهوه ای است.

ویژگی و جزابیتهای این پرنده: این پرنده بزرگ چهره زیبا و گیرایی دارد.

کاکادو ملوکان در رنگهای مختلفی یافت می شود، به طوری که تعدادی از این پرنده به رنگ صورتی تیره هستند ، درحالی که گروه دیگری همانند خویشاوندان نزدیک انها که کاکادوی سفید چتری نامیده می شوند کاملا سفید می باشند. با وجود این رنگ بدن پرنده هرچه باشد این پرنده ها را از روی پرهای صورتی رنگ تاج بزرگشان تشخیص می دهند.

این پرنده که با توجه به شکل ظاهاری با سایر پرنده ها اشتباه نخواهد شد، مدتهاست که جزو پرندگان خانگی محبوب و متداول محسوب می شود اما همین پرنده محبوب و دوست داشتنی ، درطول دوره تولید مثلی بد اخلاق می شود. همیشه پیش از خرید کاکادو کاکل سفید ، پرهای پرنده را به دقت نگاه کنید تا مطمئن شوید که به بیماری فساد پرها مبتلا نیست. وجود پرهای قهوه ای رنگ و پیچ خورده چه بسا نشانه مراحل اولیه بیماری فوق باشد.

کاکادوی کاکل سفید ملوکان فقط در استرالیا ، زلاندنو و گینه جدید یافت می شود، نسل این پرنده در بسیاری از جزایر این مناطق نیز از بین رفته است.

تحت گونه های مختلفی از این پرنده تا کنون شناخته شده است که احتمالا شناخته شده ترین انها طوطی کاکل سفید تاج زرد است که در جزایر سومبا زندگی می کند. همچنین نژادهای مختلف این پرنده جثه های متفاوتی دارند، مثلا تحت گونه ی تیمور کوچک است و جثه ان از ۲۵ سانتی متر بیشتر نمی شود.

اطلاعات بیشتر

کاکادو ملوک cacatua moluccensis

طولش به 52 سانتیمتر رسیده و در جزایر جنوبی ملوک نظیر کرام ،ساپاروا وهاروکو زیست مینماید.رنگ اصلی پرهایش سفید بوده که با قرمز خفیفی مخلوط شده است کاکل قرمز او اکثرا بسته بوده و تنها برای تاثیر گذاردن باز میشودو پرندگان وارداتی در اوایل بسیار محتاط و خجالتی بوده و در صورت ترس جیغ های بلندی میزنند. اما به سرعت اهلی شده و رابط عمیقی با نگهدارنه برقرار میکنند .

در صورت نگهداری در پاسیو تکثیرشان میسر است و مطمئن ترین نشانه اختلاف جنسیت حلقه چشم هاست که در نر قهوه ای سیاه و در ماده قهوه ای قرمز روشن است 3عدد تخم گذارده و جوجه ها پس از گذشت 28 روز از تخم بیرون امده و پس از8 تا 9 هفته لانه را ترک میکنند

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید