جستجو
فیلد های عمومی
جستجو در محتوا
جستجو در عناوین
دقیقا عین عبارت
فیلتر براساسدسته های محصولات

رزیلای غربی یا وسترن

وسترن روزیلا

روزیلای غربی Western Rosella

Western Rosella

Platycercus icterotis

Western Rosella روسلای غربی رزیلای غربی روزیلای غربی

اندازه: 10اینچ

متوسط وزن:65گرم

بومی منطقه:جنوب غربی استرالیا

طول عمر: تا 20سال

میزان سر و صدا: كم

توانایی صحبت كردن:پایین

فصل تولید مثل: آگوست تا دسامبر

رزیلای غربی یا وسترن كوچكترین نوع رزیلا است كه معمولا بصورت جفت یا در دسته های كوچك در طبیعت دیده می شود. آنها كوچك هستند و در طبیعت به آسانی قابل مشاهده نیستند. سر، گردن و قسمت های زیرین بدن رزیلای نر غربی عمدتا قرمز رنگ، درحالیكه در ماده ها و پرنده های جوان این رنگ قرمز بصورت لكه هایی هویدا است. بخشی از گونه زرد یا كرم رنگ است. در این نوع رزیلا دو زیر گونه وجود دارد كه با این مشخصات از هم قابل تمایز هستند:1- اندازه و رنگ گونه ها( كه در زیرگونه xanthogenys ، گونه ها كوچكتر و كرم رنگ است( بیشتر به رنگ كرم متمایل است تا زرد)2- رنگ بالای بدن پرنده( در icterotis سبز و مشكی است و تنها قسمت پشت گردن قرمز است و در xanthogenysقرمز و مشكی است)3- تفاوت در میزان رنگ قرمز در میان این دو زیرگونه. این 2گونه (در اثر پیوندهای نژادی) ممكن است گونه های دیگری با رنگ های متفاوت و مختلف بر پشت پرنده ایجاد كنند. پرواز كردن رزیلای غربی نسبت به سایر رزیلاها ضعیف تر است. icterotis بیشتر در سواحل جنوب غربی استرالیا هستند و xanthogenys در منطقه Wheatbelt(منطقه ای در غرب استرالیا) قابل مشاهده هستند.

رزیلای غربی تنها نژاد رزیلا است كه دارای گونه زرد رنگ است، سایر نژادهای رزیلا دارای گونه های سفید یا آبی رنگ هستند.

عادات و رفتار زندگی پرنده:

این نوع رزیلا در جنگل های اكالیپتوس و مناطقی كه چوب و الوار وجود دارد یا حتی كشتزارها و باغات یافت می شود. Icterotis در مناطق بارانی و xanthogenys در جنگل ها و مراتع خشك زندگی می كنند.

رژیم غذایی در طبیعت:

غذای این پرنده را عمدتا، بذر گیاهان، میوه ها، گل ها، حشرات و لارو آنها تشكیل می دهند.

تولیدمثل:

رزیلای غربی معمولا لانه ای در حفره درختان با عمق حدود یك متر انتخاب كرده و كف آن را از چوب و خاك پر می كند. رزیلای ماده بر روی تخم ها میخوابد و پرنده نر او را تغذیه می كند. رزیلای غربی یك تا 2بار در سال تولید مثل می كند. ماده عموما بین 4-6 تخم می گذارد و حدود 19 تا 24 روز بر روی تخم ها میخوابد. جوجه ها معمولا 6 هفته پس از بیرون آمدن از تخم، لانه را ترك می كنند.

دیدگاه ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *