جستجو
فیلد های عمومی
جستجو در محتوا
جستجو در عناوین
دقیقا عین عبارت
فیلتر براساسدسته های محصولات

طوطی روپوش دار

Hooded Parrot

Hooded Parrot

Psephotus dissimilis

طوطی روپوش دار (Hooded Parrot) با نام علمی Psephotus dissimilis بومی استرالیا می باشد

و به طور خاص در مناطق نیمه خشک شمال شرقی مناطق شمالی استرالیا زندگی می کند. اگرچه این گونه طوطی از مناطق اصلی زندگی اش ناپدید شده است اما در مناطق حفاظت شده هنوز زندگی می کند. طوطی روپوش دار مناطق شمال شرقی محدوده ی شمالی را به طور کامل اشغال کرده است در حالی که طوطی شانه طلایی به شبه جزیره کیپ یورک محدود شده است.

به طور متوسط طول بدن طوطی روپوش دار ۲۸ سانتی متر می باشد.

طوطی روپوش دار نرعمدتا آبی فیروزه ای رنگ با سر سیاه وسفید می باشد. پشت بدن قهوه ای رنگ است با پرهای دم آبی مایل به سبز رنگ و برنزی رنگ با لبه ی سفید رنگ ، منقار خاکستری کم رنگ می باشد ، پاها خاکستری مایل به قهوه ای و چشم ها قهوه ای می باشند.

ماده ها دارای پرهای سبز- زیتونی با رنگ آبی کم رنگ در سطح زیرین بدن هستند.

نابالغ ها شبیه به ماده ها هستند و پرهای نابالغ ها در ۱۶ ماهگی کامل به دست می آید.

طوطی روپوش دار یک زیر گونه از طوطی شانه طلایی است که تقریبا دو گونه ی یکسان هستند.

معمولا ۲-۴ تخم سفید رنگ می گذارند و رژیم غذایی آنها در طبیعت شامل انواع دانه ها ، توت ها و سبزی جات می باشد.

دیدگاه ها (۰)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *