جستجو
فیلد های عمومی
جستجو در محتوا
جستجو در عناوین
دقیقا عین عبارت
فیلتر براساسدسته های محصولات

طوطی منقار پهن

Thick-billed Parrot

طوطی منقار پهن

Thick-billed Parrot

Rhynchopsitta pachyrhyncha

Rhynchopsitta

pachyrhyncha

اندازه:15اینچ

وزن:300 گرم

وضعیت: در حال انقراض

رژیم غذایی:حبوبات خیس خورده-تخمه آفتاب گردان-گردو-بادام-ذرت تازه-میوه جات و سبزی جات

زمان بیرون آمدن جوجه از تخم 28-26روز

تعداد در جهان:1000عدد

محدوده زندگی:در مناطق مرکزی و شمال مکزیک

برای چی در انقراض است:تخریب زیستگاه به دلایل مختلف مانند از بین رفتن درختان

رژیم غذایی در جنگل:دانه ی کاج-دانه و جوانه -بذر ها و…

تعداد تخم:2-4

فصل پرورش:هم زمان با رسیدن دانه های کاج-از ژانویه تا ژوئن

دیدگاه ها (۰)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *